Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης (CCTV)

Γερμανία. Κάμερες όλων των τύπων, speed domes, φακοί, monitors, ψηφιακά συστήματα καταγραφής και μετάδοσης εικόνας, πομποί και δέκτες μεταφοράς εικόνας και τηλεχειρισμών μέσω οπτικών ινών, αξεσουάρ CCTV, κ.λ.π.
http://www.eneo-security.com

Γερμανία. Ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων CCTV στην Ευρώπη, με δυναμική παρουσία σε πολλές χώρες. Η ΗΛΚΑ Α.Ε. έχει αναπτύξει αποκλειστική στρατηγική συνεργασία με την VIDEOR, που μας εξασφαλίζει πρόσβαση και γρήγορη παράδοση σε ακόμη ευρύτερη γκάμα προϊόντων και επιπλέον κατασκευαστές από τους ανωτέρω.
http://www.videor.com

Ιταλία. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής CCTV accessories, με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής. Προστατευτικές θήκες εσωτερικού / εξωτερικού χώρου όλων των τύπων και για τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, βραχίονες και βάσεις στήριξης, μοτέρ περιστροφής, αντιεκρηκτικός εξοπλισμός για CCTV, πληκτρολόγια και δέκτες τηλεμετρίας, video switchers, video matrixes, υπέρυθροι προβολείς, κ.λ.π.
http://www.videotec.com

Βρετανία. Δικτυακά συστήματα CCTV, λογισμικό, δικτυακές κάμερες όλων των τύπων (και High Definition) κορυφαίων επιδόσεων. H INDIGO VISION ειδικεύεται σε μεγάλα έργα, όπως σε διεθνή αεροδρόμια, σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004 και οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Τορίνου το 2006, στις τελευταίες συναντήσεις του G8, σε οδικές αρτηρίες, σήραγγες, λιμάνια, σιδηροδρόμους, Καζίνο, Τράπεζες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, κ.λ.π.
http://www.indigovision.com

Βρετανία. H εταιρεία θρύλος στο CCTV, που εφηύρε τα multiplexers και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ψηφιακών καταγραφέων στον κόσμο. Πρόσφατα έχει εξαγοράσει και ενσωματώσει τις πασίγνωστες DENNARD και BAXALL. Ποιοτικά δικτυακά ψηφιακά συστήματα καταγραφής εικόνας και ήχου, video matrixes, πληκτρολόγια ελέγχου, speed domes, δικτυακές και αναλογικές κάμερες, προστατευτικές θήκες, μηχανισμοί pan & tilt, υπέρυθροι προβολείς, κ.λ.π.
http://www.dedicatedmicros.com

Κίνα. Κορυφαίος κατασκευαστής δικτυακών ψηφιακών καταγραφέων H.264, με μοναδικά χαρακτηριστικά. Η HIKVISION κατέχει την 13 θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας (Asmag Secutity Top 50), συνεργάζεται στενά με την Texas Instruments, χρησιμοποιώντας τα DSP της και απασχολεί περισσότερους από 300 ηλεκτρονικούς μηχανικούς στο τμήμα ανάπτυξης προϊόντων
http://www.hikvision.com

Ταϊβάν. Πασίγνωστα δικτυακά ψηφιακά συστήματα καταγραφής εικόνας και ήχου PC based και standalone, κάρτες video capture, λογισμικό, περιφερειακά, κ.λ.π. Η GEOVISION κατέχει την 35 θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας (Asmag Secutity Top 50).
http://www.geovision.com.tw

Κορέα. Κορυφαίος κατασκευαστής αναλογικών καμερών όλων των τύπων, που χαρακτηρίζονται για το μοναδικό τους design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους. Η CNBTEC κατέχει την 29 θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας (Asmag Secutity Top 50) και κατασκευάζει τα προϊόντα πολλών “επώνυμων” άλλων οίκων.
http://www.cnbtec.com

Ολλανδία – Ταϊβάν. Κορυφαίες οθόνες LCD/TFT, με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής και ειδικό οπτικό κρύσταλλο προστασίας, για σύνδεση με συστήματα CCTV και υπολογιστές.
http://www.agneovo.com

ΗΠΑ. Ειδικοί δίσκοι για CCTV, σχεδιασμένοι για 24ωρη συνεχή λειτουργία
http://www.seagate.com

Συστήματα Συναγερμού Αίγιο

ΤΕΧΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 85 - ΑΙΓΙΟ ΤΗΛ: 26910 23883 FAX:26910 23876

Google Map